12.11.14

Still alive - but still in hospital

I'm still here.
But writing is too hard and I'm in constant pain. I can't use my laptop since it's too heavy, so this will be short.

I don't have sepsis. I may or may not have pneumonia. I have blood clots, one in my leg, two around my liver and possibly some lung embolisms.

The reason why I'm still sane here because of my wonderful dad whose the most important person to me, my bestest friend Hanna whose been an an angel, and all my other amazing friends from school and the the blogosphere (I'm sorry Manette, I can't remember your blog's address...)

I've also gotten help from the psych department and they've been great to me.

8 comments:

 1. Voi raksuliini ♥ oon täällä ollu ihan huolissaan susta, kun aina kattoo että vieläkin siellä sairaaloissa pyöriskelet :(
  Toivottavasti nyt saisivat sut sen verran kuntoon kun voi saada ja pääsisit ihmisten ilmoille!

  En ole olleskaan kokenut noin paljoa sairaalaa, kuin varmasti sinä, mutta yhdellä rysäyksellä kerran vaikka mitä ja olin pelkästään sängyssä makaamassa pitkään..tulee tuosta kuvasta puistattavia muistoja, kun oli kädessä kyynärpään ympärillä ihan hirveät tummanpunertavat violetinsävyiset verenpurkaumat ja voi saakeli se oli kipeä!

  Voimia ja jaksamista! Paljon paljon virtuaalihaleja! ♥

  ~ Frillycakes ~

  ReplyDelete
 2. Sending best wishes! I hope you recover soon! <3 hugs!

  ReplyDelete
 3. Oivoi, mistä veritulpat mahdollisesti johtuu? Toivottavasti tulet pian kuntoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne ei yhtään tiedä, ehkä jostain lääkkeestä tai sitten siitä, että mua on pistelty niin paljon...
   Kiitos, yritän parhaani <3

   Delete
 4. Ihan sanattomaksi olen jäänyt, kun olen lukenut näitä sairaalapostauksia.. Ei voi muuta sanoa kuin että oot sisukas mimmi, kun oot kestänyt ton koettelemuksen! Tsemppiä hurjasti ❤

  Ps. Sori, kun en ole vielä lähettänyt mailia. Ollut vielä aika hektistä, kun muutto oli hiljattain ja tässä on vielä niin paljon järjesteltävää. Haluan keskittyä kunnolla sitten, kun kirjoitan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia kaunis <3 sanoilla on iso merkitys ja sinä juuri annoit voimaa jatkaa - vaikka kuinka tekisi kipeää. Enhän minä täällä maanpäällä itseni vuoksi ole, vaan muiden!

   Ja älä hätäile sen viestin kanssa, kirjoitat kun on aikaa ja rauhaa ja jaksat <3

   Delete